lauantai 31. joulukuuta 2011

Uudenvuoden kynnet






Tässä on nyt kahdet uudenvuoden kynnet,jotka tein eri päivinä. Ensimmäiset on mustalla lakalla lakattu ja eri värisiä kimalteita laitettu eri kohtiin. Alemmat ovat ranskalainen manikyyri johon tein numeron 2012,koska nyt on vuosi 2012:DD. Sydän tarra esittää numero nollaa. Tuohon alas laitoin vielä kuvia raketeista joita otin.
                                   KAIKILLE HYVÄÄ VUOTTA 2012!<3

torstai 29. joulukuuta 2011

Vaaleanpunaista kimaltavaa



En olekkaan vähään aikaa laittanut kuvia kynsistäni, joten tässä tulee uusimmat.:)  Kokeilin uutta vaaleanpunaista lakkaani ja siihen laitoin päälle hopeaa glitteriä jonka jälkeen lisäsin vielä pinkin perhos kynsitarran. Kuvissa tuo glitteri näyttää vähän erilaiselta:/ näyttää tummemmalta ja että sitä olisi vähemmän. Näin oikeasti katsottuna kynsissäni on aika reilusti kimalletta ja olen tuijotellut näitä ja miettinyt tulikohan vähän liian kimallehössötys kynnet,mutta ei kai tullut.:D

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joululahjani

Canonin järkkäri EOS 1100 D

Canonin kameralaukku

Kirja (kirjan nimi tuossa näkyykin)

BODY SHOPIN tuotteita

Kynsilakka,kynsitarroja,glitteriä

Hevos nenäliinoja,pyyhe,tarroja

rahaaaa

Lahjakortti Sportiaan

Karkkia,karkkia,karkkia...
Tässä joululahjojani (muutaman jutun unohdin kuvata,mutta eipä sillä väliä) Tykkäsinn lahjoistani ja erityisesti olin iloinen kun sain toivomani järkkärin:) sitä tulee kyllä käytettyä! Muistakin lahjoistani pidän. Oli myös kiva kun en saanut mitöön "turhaa" tavaraa mitä en käytä,vaan kaikki kivoja ja tarpeellisia. :)