lauantai 14. huhtikuuta 2012

Pikku pöllö :)

Tässä muutaman päivän takaiset kynnet. Pikkuinen pöllö nimettömässä, muihin kynsiin tein pilkkuja. Pilkut on vähän epämuodostuneita, mutta eiköhän ne pilkuiksi tunnista:D Ruskea sopii mielestäni tosi hyvin vaalean punaisen kanssa, niinkun monet muutkin vaaleat pastellin sävyt ! Vaalean punainen on lepparivärini ja yllätys yllätys siksi päädyin näissäkin kynsissä siihen.:D

                                            Tykkään pöllöistä. Ne on niin söpöjä :)

                            
                              Näissä kynsissä käytin:
                                            Vaaleanpunainen: Wild Shine
                                             Ruskea: Depend
                                             Valkoinen: Wild Mild

torstai 12. huhtikuuta 2012

Pieni ilmoitus

Sain eilen tietää, että saankin netti tikun hommattua mukaan sinne Sysmään,(mihin lähden sunnuntaina). wuhuu! :) eli silloin onkin mahdollisuus postata.jes. Laitan varmaan sunnuntai-iltana tai ensi viikolla tiedot arvonnasta tänne.;D

Terveisin Lalla

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Vihreää kimallusta + höpinää

Testaukseen pääsi heti mimaxista tilattu saffronin vihreää lakkaa. Tykkään siitä kovasti, koska oli hyvin levittyvää. Yksi kerros näytti niiiin vaalealta, että ajattelin jo että montako kerrosta tätä pitää laittaa, mutta toisen kerroksen jälkeen näytti jo tosi hyvältä. Laitoin sitten vielä kolmannen kerroksen vähän niin kuin "siistimään". Siten tuli tasaisemman värinen. Sitten laitoin vielä myöskin mimaxsista tilattua vihreää glitteriä.

       Kuvissa ei meinannut millään näkyä lakan todellinen väri. Vaikka otti millä asetuksilla ja missä valossa ei meinannut tulla oikean sävyistä. Nämä kuvat olivat värin perusteella parhaat. :)


                                  Lakat joita käytin:
                                                          vihreä: Saffron
                                                          Päällä oleva vihreä lakka: Yes Love
                                                          Päällys lakka :Wild Mild


Asia 1. Ajattelin pistää tässä jossain vaiheessa  pienen arvonnan pystyyn, kun en ole noita arvontoja yms. ollenkaan vielä pitänyt. Arvonnasta myöhemmin lisää!! :) 

Asia 2. Sunnuntaina lähden Sysmään, koska meillä on koulussa 8luokan TET-jakso ja olen menossa kaverin kanssa tettiin Sallan-tallille.(joka siis sijaitsee Sysmässä)  Täältä Lahdesta olisi liian pitkä matka sinne, joka päivä kulkea. Joten mennään yksille tutuille tetin ajaksi. TET-jakso kestää siis viikon. (5 päivää). Joten sillä viikolla ei siis tule postauksia, kun en tietokonetta sinne mukaan ota,kun ei nettitikkua ole......:( Mutta sen jälkeen heti miten. :) 

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Tilaukset saapui


Mimaxin tilaukset saapui! jes:)  Itseasiassa tilaukset saapuivat jo torstaina, mutta en silloin ehtinyt postata ja perjantai aamuna lähdin heti kaverin mökille, joten siksi vasta tänään tuli postaus.


 
 
Saffron  kynsilakka


Pyöreitä strasseja 1,5mm

50 kpl fimopötköjä (+leikkuri)


3 purkkia glitter hilettä
 Dotting Tool puuvarrella