lauantai 9. kesäkuuta 2012

Vanhat rusettikynnet

Poistelin koneella turhia kuvia ja sattumalta löysin yhdestä kansiosta nämä kynnet. Tein ne ehkä about.kuukausi sitten, mutta olin unohtanut laittaa ne blogiin. Joten vähän myöhässä nyt,mutta tässä kuitenkin:

Huono väri...alemmassa parempi!


Käytetyt lakat:
Vihreä: H&M
Musta: Depend
Glitter: Wild Mild


Ps. Vielä huomiseen klo.18.00 on aikaa pistää kysymyksiä kysymyspostaukseen!


keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Vesimeloni kynnet-tuto

Tein jo vesimeloni kynnet-tuton videona, mutta se ei jostain syystä lataa sitä tänne:/ Annoin sen latautua kolme tuntia! mutta ei... Jos joku tietää mikä on vikana, haluaisiko kertoa?:) Eli kun en video muodossa saanut sitä (ainakaan vielä) tänne, tein sen kuvina. :)


Tarvitset:
  • punaista lakkaa. (tummanpunaista,vaaleanpunaista,pinkkiä tm.)Voit itse valita minkä sävyistä!
  • Vihreää lakkaa
  • Valkoista lakkaa
  • Mustaa lakkaa
  • Ohuen koristelu siveltimen

 Lakkaa kynsi punaisella.


Sen jälkeen lakkaa kynnen kärkeen vihreä raita vaaleanvihreällä. (voit myös halutessasi lakata tummanvihreällä lakalla vaaleanvihreän päälle kuvioita,joita vesimelonin kuoressa on) 


Sitten tee ohut raita vihreän "yläpuolelle"/ rajaa vihreä kärki. Tässä on hyvä käyttää ohutta nail art sivellintä. Voit myös käyttää apunasi dotting toolia tai vaikkapa hammastikkua!


Lopuksi tee joko nail art siveltimellä, dotting toolilla, hammastikulla tm. vesimelonin siemenet. Voit tehdä siemeniä joko lähelle kärkeä tai koko punaiseen osaan.


Viimeistele vielä päällyslakalla ja näin ovat kesäiset vesimeloni kynnet valmiit!

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Watermelon

Tässä näin: vesimelonia kynsillä. Kesäiset herkku kynnet;D Vesimelonit on tosi helppo ja yksinkertainen lakata, ja kaikenlisäksi ne ovat söpöt ja kivasti kesään sopivat! Ajattelin, että voisin tehdä tutoriaalin (joko kuvina tai videona) miten lakata vesimeloni kynnet. Taas kyllä vakuutuin siitä, että kynnet näyttävät paljon kivemmilta luonnossa kuin kuvina! Luonnossa nämä ovat paljon herkullisemman näköiset,johtuenko kenties siitä, että värit näyttävät kuvissa "laimeammilta". Joka tapauksessa tykästyin näihin hirveästi!<3

 Sisällä

 Ulkona


Tässä lakat joita käytin kynsiin:
Pistän joko tänään tai huomenna tutoriaalin näistä kynsistä, ja ehkä muistakin! ;)



ps.Ihanaa kesän alkua kaikille ihanille lukijoilleni!<3


maanantai 4. kesäkuuta 2012

Cherry nails


Hieman epäonnistuneet kirsikka kynnet. En tiedä miten aina onnistun suttaamaan lakkaukset... Ainoastaan nimettömän ja peukalon kynsi onnistui suht siististi.(niistä alempana kuvat) Kirsikoistakin tuli taas yksi semmoinen kuvio/aihe, jota on pakko kokeilla uudestaan toivoen parempaa lopputulosta! ;D


 Nämä kyllä näyttävät siistimmiltä luonnossa kuin kuvissa!  Muutenkin näissä kuvissa tuo väri ei ihan täsmää... Mutta kivemmat nämä kynnet ovat luonnossa! Glitterlakka näyttää paljon vaaleammalta, eikä näy noin "tarkasti", ja soittaisuus ei näytä noin "pahalta". :D

                                                                    Nimetön

Peukalo


Näissä käytin:
Valkoinen:Wild Mild
Punainen: Depend
Vihreä: Models own
Kultainen glitter: Delia



Älkää unohtako kysymyspostausta ! anonyyminäkin saa kysellä;D




sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

"Tähtitaivas kynnet"

Pahoittelen kun postauksia on tullut niin vähän tässä lähiaikoina. Nyt postauksia rupeaa tulemaan useammin, kun on kynsiäkin aikaa lakata enemmän syystä että nyt on alkanut KESÄLOMA<3 Mutta asiasta toiseen. Tässä kynnet! Kysyin pikkusiskoltani 8v. mitä näistä kynsistä tulee mieleen ja pikkusiskoni vastasi että: tulee vähän mieleen joku tähtitaivas tai muu semmoinen.:) Ja niinhän näistä vähän tulee mieleen.


 Kuvissa kynnet näyttää aina mielestäni vähän erilaisilta! Kuviin ei aina saa vangittua upeita sävyjä kimallusta tai muita. Toivottavasti tästä/näistä näkyy värit ja kimallus. :)

Tässä lakat joita käytin.



Käykääs heittämässä lisää kysymyksiä KYSYMYSPOSTAUKSEEN!:)