lauantai 10. maaliskuuta 2012

Vaaleansinistä kimallusta


Tykkään vaaleansinisestä ja siksi tykkään paljon myös näistä. Laitoin (taas vaihteeksi:D) näihin tuota Wild Mildin hopeaa kimalle lakkaa. Olen nyt innostunut kaikesta kimaltelevasta.timanteista ja glittereistä yms. Seuraava kimalle juttu on varmaankin vihreää tai kultaista..:D

Graffiti


Tein pitkästä aikaa graffiti kynnet. Tuo väriyhdistelmä tuntui lakatessa kivalta, mutta en noita kovin kauaa jaksanut kynsissä pitää. Tykkään muuten hirmusesti tuosta Isa Doran lakasta, koska sen merkin lakat on hyviä ja tykkään muutenkin vaaleanpunaisesta:D Se on kiva laittaa mustan lakan päälle mutta laitoin nyt vaaleansinistä alle ja en kyllä hirveästi tykkää näistä, jotenkin vaan tuo väri ei mun mielestäni vaa iske..

Vihdoinkin!


Vihdoin pääsen taas postailemaan, kun se kameran johto löytyi! Oli tipahtanut lipastin ja seinän väliin en tiedä miiten on mahdollista!:DD no jokatapauksessa tässä tuulee nyt muutama postaus peräkkäin, kun on noita kuvia uusista lakkauksista. Näissä kynsissä kokeilin yhtä viime kesänä ostettua melko tumman pinkkiä lakkaa mitä olen käyttänyt vain kerran ennen näitä, niin laitoin pitkästä aikaa sitä. Päällä melko uutta Kone Helsinki lakkaa ja sen päällä vielä tuota Wild Mildin hopeaa kimalle lakkaa. =)

tiistai 6. maaliskuuta 2012


Olin hiihtolomalla laivalla. Yhtenä päivänä mentiin tukholmaan, kierreltii kauppoja ja kaikkea. Yhessä kauppakeskuksessa löysin jotai ihanaa! Siellä keskellä kauppakeskusta oli kaikkia esim."jäätelöbaareja" yms. Sitten löysin ihanan "kaupan", sieltä sai kai ostaa kynsilakkoja ja siellä myös sai laitattaa kynsiä. Siellä oli super paljon ihania kynsilakkoja! Noissa kuvissa ei ole edes kaikki! En kyllä mitään ostanut tuosta. Tukholmasta ostin vain yhden ihanan hupparin ja laivalta vähän tuliaisia.:)
                 SITTEN VIELÄ: Olisin tänään laittanut kuvia viimeisimmistä lakkauksista, mutta tuli niin sanotusti mutkia matkaan. Nimittäin kameran johto on kadonnut, eli en voi siirtää tällä hetkellä kuvia koneelle. Suuri huoneen siivousprojekti on meneillään, joten en täältä oikeen mitään etsimääni löydä, mutta tänään on tarkotuksena järjestää lipastot missä todennäköisesti se johto on. Niin eiköhän se sieltä putkahda. Eli laittelen sitten lakkauksista kuvia kunhan se johto nyt löytyy! :)