perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kultaista


 En tehnyt nyt mitään kummempia lakkauksia. Lakkana käytin Wild Mildin kultaista lakkaa. Ensimmäinen kuva on illalla (sisällä) salamalla otettu ja alempi kuva päivällä (ulkona) ilman salamaa.


Jos sunnuntaina ehdin,niin silloin tulee uusi postaus:-)

torstai 15. maaliskuuta 2012

Pari uutta lakkaa

 Juu eli oli tarvetta uudelle valkoiselle lakalle, kun vanhat oli ihan loppu, niin kävin tänään ostamassa. Löysin myös yhden alennetun lakan! Molemmat lakat Seppälästä Wild Mild 2.95€ ja La Femme Beayty lakka 1€. :)
 Tarkoituksena olisi lakata uudet kynnet huomenna, mutta en takaa ehdinkö. Tänään olisi ollu hyvää aikaa, mutta huomenna on koululiikassa uintia niin lakat kuluisi ihan heti pois niin en nyt sitten tänään viitsinyt. :-)
                                 
                                                                          -VALMA-

tiistai 13. maaliskuuta 2012

Hempeitä kukkasia


En halunnut tehdä näistä kovin monivärisiä, joten en laittanut mitään kunnon värillistä pohjaa kukille. Lakkasin vain muutaman kerroksen  H&M:stä ostetulla vaalealla lakalla, joka kuuluu ranskalaisen manikyyri lakkapakettiin. Ruusuihin käytin vaaleanpunaista Wild Shinen lakkaa, Golden Rosen violetinpinkkiä lakkaa. Ruusujen lehdet on tehty Dependin lakalla. Viivoihin käytin  Pretty Womanin valkoista lakkaa, joka on jo melkeen loppu niin että pitää muistaa heti seuraavaksi ostaa uusi valkoinen lakka! :-)