lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kesäfiilis

Monena päivänä on nyt ollut tosi lämmin ja aurinko paistanut, mutta tietenkään tänään ei..tänään oli hirveän huono ilma.Räntää satoi ja kaikkea. Niin kesäinen fiilis on ollut niin monena päivänä, että tein nyt sitte tälläiset oikein kesäiset kynnet. Tykkään näistä tosi paljon.

Nämä eivät nyt ole oikeastaan liukuvärjäyksellä tehty, niinkuin ensin tarkoitus oli.Sienellä töpöttelin värit kynsiin. Palmun lakkasin käsin. Värit joita käytin olivat sininen,pinkki,keltainen ja vihreä. Sinisestä ja pinkistä  ja keltaisesta ja pinkistä tuli kaksi "lisä väriä", violetti ja oranssi. ;D




                                               Tässä vielä lähikuva nimettömästä. 

Lakkoina käytin: La Femme Beauty-sininen ja Selene -vaaleansininen 
Wild Mild-ultra pink
H&M-yellow ja Depend-keltainen
Selene.vaaleanvihreä
Depend-musta

ps. Käykää kurkkaamassa väri laatikko-projekti !  TÄÄLTÄ!



torstai 22. maaliskuuta 2012

Pandoja :)

 Tässä pandakynnet.Kerran aikaisemmin tarkoituksena oli tehdä panda aiheiset kynnet,mutta se jäikin jostain syystä... Idea palasi mieleen, kun näin netissä jotain pandoihin liittyvää. Tykkään näistää kynsistä koska pandat on super suloisia<3 :)
 

Pääsin näihin kokeilemaan sitä vasta ostettua Wild Mildin valkoista lakkaa. Sen merkkisiä lakkoja minulla on monia,mutta ei tätä valkoista. Tästä valkoisesta en järin tykkää, koska peittää huonosti, kuivuu hitaasti ja pysyy jotenkin tosi huono kestoisesti kynsissä.:/
Ajattelin että voisin viikonloppuna kokeilla pitkästä aikaa liukuvärjäystä ellen jotain muuta ideaa saa,Joten varmaan lauantaina(?) postaan.:)

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Leopardikuosia

Päätin tehdä leopardikynnet ihan vapaalla kädellä. Pitkään mietin minkä väriset tekisin.Vaihtoehtoina oli vaaleanpunainen, vaaleansininen, vaaleanvihreä tai tämä vaaleanvioletti.Innostuin nyt tästä kuosista ja taidan useammin tehdä leopardikuvioisia kynsiä eri väreillä.:-)
 Vaalean ja tummanvioletit lakat ja musta lakka olivat kaikki Dependin. Tuohon päälle laitoin  vaaleaa kimaltelevaa Wild Shinen lakkaa, mikä ei näissä kuvissa kylläkään näy oikeastaan yhtään.
                    
                                   ps.Tein uuden bannerin, mielipiteitä? :-)



sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

U.S.A


 Elikkäs tein "U.S.A kynnet". Hieman tuhruiset tuli noista viivoista, johtuen osittain siitä, että tuo Pretty Womanin valkoinen lakka ihan lopussa ja halusin käyttää sen loppuun, se oli myös mennyt vähän "tahmeaksi" eli ei ollut kovin hyvin levittyvää, jonka takia tuhrasi viivoja jonkun verran. Että näin läheltä katsottuna näyttää aika sotkuisilta, mutta ei niissä muulloin mitään niin tarkasti nää! :-)

Tässä vielä lakat joita käytin: