keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

tykkään,en tykkää,tykkään...

Noniin, pitkästä aikaa. Oon ollut laiska, enkä oo jaksanut postailla. Nyt sitten päätin postata. En tiiä, miksi tää mun postaileminen nyt taas vähän jäämässä... Nytten mulla on kesätöitä ollut kohta kaksi viikkoa. Tänä perjantaina työt loppuu! (jee), ja oon tosi väsyny ja laiskotellu vaa, ni ei oo postauksiakaan tullut, kun en ole jaksanut tehdä.
Mutta tässä nyt ois kynnet. Sillon kun ostin tuon wtn wildin lakan,olin aivan silleen "aaa ihana, pakko saada pakko saada", sitte se ei kynsissä näyttänytkään niin kivalta, kuin olisin kuvitellut. Sitten en tykännytkään ja nyt sittenkin taas tykkäänkin!;D

Kuviin en meinannut saada vagittua värejä samanlailla, miltä ne luonnossa näyttivät. Mutta näistäkin näkee! Lilaa,harmaata...

Juuri,kun olin ruvennut saamaan kynsiäni hyväkuntoisimmiksi ja pidemmiksit, ne ovat taas ihan lyhyet tyngät ja super liuskoittuneet ja huonokuntoiset muutenkin, johtuen töistä...:/ siellä ne katkeilevat,repeilivät ja liuskottuvat yms.:( onneksi nyt työt loppuu niin koitan saada ne pitkiksi! en ole oikein ikinä onnistunut saamaan kynsiäni haluamaani pituuteen. Nyt aijon onnistua!


ps. Pieneen kesäarvontaan on palkinnot hankittu. Arvonta tulee, kunhan jaksan laittaa sen käyntiin. ;D

pps.Maanantaina (23.7) mulla alkaa ripari. Että saa nähdä tuleeko silloin postauksia.(en tiedä onko mahdollisuutta postaamiseen) toivotaan!