lauantai 5. toukokuuta 2012

Kuivamarmorointia

Päätin kokeilla kuivamarmorointia ja onnistuihan se ihan hyvin. Alla pikaiset ohjeet näiden tekemiseen (vaikka pari kuvaa puuttuu) Teen joku kerta paremmat ohjeet kuivamarmorointia varten.(Eilen pikkurillin-sekä etusormen kynnet lohkesi:( Tuo pikkurillinkynsi on nyt hirveän lyhyt. Teki ihan kipeää kun lohkesi. Ärsyttävä lakata mitään lyhyisiin kynsiin)

 Tarvitset:
-Minigrip pussi (toki käy jokin muukin,mutta tämä on ehkä paras tähän käyttöön)
-Lakkoja
-Hammastikku tms.


                             Ensin levitä suht paksu kerros haluamiasi lakkoja minigrip pussin päälle.

                                 
                                       Sen jälkeen tee tikulla haluamiasi kuvioita lakkaan.

                                       
                                  Anna kuivua ehkä noin tunti. (voit katsoa/kokeilla varovasti milloin sopivan kuiva) Irroita varovasti lakka pussin päältä. (Hyvä olla pikkuisen tahmea pohjasta.Ei niin että lakkaa tarttuu pussiin, vaan sormella tuntee pienen tahmeuden) Laita kynteesi väritön tai värillinen lakka, jonka jälkeen laita marmori kynnen päälle ja paina. Sen jälkeen irroita reunoilta ylijämät. (Pahoittelut kun ei ollut viimeisestä vaiheesta kuvia, teen joku kerta uuden kuivamarmorointi tutorialin)

 
                                     Kynsissä käytin:

 Jos ohjeessa oli jotain epäselvää, kysy! :)



 MUISTAKAA KÄYDÄ OSALLISTUMASSA ARVONTAAN! suoraan arvontaan pääset TÄÄLTÄ!

torstai 3. toukokuuta 2012

ei otsikkoa...

Pitkästä aikaa.Tuli vähän fiilis että laimilyön tätä blogia. En ole saanut oikein minkään näkösiä kynsiä aikaseks. Mitää ideoita ei mistään tuu ja pää lyö ihan tyhjää kun yritän keksiä ideaa kynsiin. Tässä on nyt muutaman päivän takaiset kynnet.. Ensin nämä olivat pelkät pinkit, kunnes myöhemmin keksin väsätä niihin jotain.. Nyt siinä on epämääräinen kukka ja epämääräisiä pisteitä. En tiedä millon tulee uusi postaus, kun tuntuu että en saa kynsiä aikaseks.. Muutenki tuntuu olevan asiat vähän väliä epäonnistuvan. Keskiviikkona puhelin hajosi, kaadoin kynsilakanpuhdistusainepullon, lensin voltilla alas hevosen selästä ja hevonen astui jalkani päälle. Jouduin näyttämään sitä terveyskeskuksessa, siihen tulee varmaan karhun kokoinen mustelma ja jalkaa särkee. Joudun konkkaamaan joka paikkaan. + kaikkia pieniä epäonnisia asioita sattuu pitkin päiviä. Mitähän vielä?


Yritän saada tähän kysi/blogi asiaan pikaista paranemista!
                                       En saanut edes otsikkoa keksittyä..onko todellista?
                            
                               
            Kynsissä käytin:
                                        pinkki: Wild Mild
                                       Valkoinen:Wild Mild
                                       Kimalle: Wild shine