perjantai 3. helmikuuta 2012

Ihanuuksia! :)




Netistä katselin erilaisia lakkoja ja löysin aivan ihania kynsilakkoja. Nuo electropop lakat ovat aivan ihania! Muutamissa blogeissa olen myös huomannut noita lakkoja. Eksyin myös dependin sivuille ja löysin graffiti lakkoja, joissa herkullisia värejä:) Noita olisi ihana tilata, mutta juuri nyt ei rahaa niihin ole. Ehkäpä myöhemmin..
KÄYKÄÄ KATSOMASSA AIVAN MAHTAVA ARVONTA Sonnela kynsiblogissa!! suoraan arvontaan pääset TÄÄLTÄ :)

torstai 2. helmikuuta 2012

Tassunjälkiä


 Tykkään hirmu paljon tuosta Wild Shinen vaaleanpunaisesta lakasta. Siksi päädyin siihen väriin näissä tassu kynsissä. Kaksi kerrosta peitti hyvin. Sitten pienellä siveltimellä tein nuo  tassunjälkiä esittävät kuviot kynsiin. Ensiksi en osannut päättää tassunjälkien väriä. Harmaa, musta vai ruskea.. Päädyin sitten mustaan, vaikka harmaasta ja ruskeastakin olisi tullut kivat.
      Kovat pakkaset on nyt ollut ja tänään ikkunassani huomasin jääkukkasia. Niistä vielä viimeiseksi ltähän aitoin kuvan:)
ps.Anonyymi joka huomauttelee kirjotusirheistäni yms ja sanoo esim "oot sen ikänen et luulis sun osaavan kirjottaa XD" ,"sanoin vaa et aika outooo et sä et osaa kirjottaa mut kovaa ainaki osaat esittää xd",  yms. Joten sinä anonyymi voit näitä typeriä kommenttejas jättää kommentoimatta, koska mua ei vois vä-hem-pää ne kiinnostaa! kiitos:)

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

new favorite!

Saín uuden lepparin. Ihastuin tähän vaaleanliilaan!<3 Siskoni kerran antoi sen minulle, kun ei itse kuulemma tarvinut/pahemmin käyttänyt. Kokeilin sitä tänään ja tykästyin siihen. Tämä on aika vaaleaa, mutta kynsissä aika peittävää. Melkeimpä olisi voinut riittää semmoinen yksi suht reilu kerros, mutta ei semmoista viitsinyt laittaa, vaan laitoin kaksi ohuempaa kerrosta niin kuivi nopeammin. Lakkasin vielä kultaiset raidat piristykseksi. Tykkään näistä, vaikka nämäkin ovat taas vaihteeksi täälläiset yksinkertaiset..Voisin yrittää saada seuraavissa vähän enemmän aikaiseksi.