perjantai 10. helmikuuta 2012

Jälleen ostoksia...




 
Menin tänää kirjastoo ja siinä samalla sitte menin kaupunkii kattomaa yhtä takkia. Päätin sitte käydä Seppälässä kattomassa kynsillakkoja yms. Tarkoituksenani oli VAIN katsella, ei ostaa mitään. Löysin ihanuuksia ja pakko oli ostaa. Söpöjä pikku kynsiviiloja joita on paketissa vissiin 12kpl. 1.99€  olikin alennettu ja maksoi n. 0,80€ , ihania kynsitarroja 1,95€ ja musta graffiti kynsilakka 3.95€!:)

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Flowers


Niinkun eilen ajattelin, tein tänään kukkasia kynsiin. Kokeilin tuota uutta pinkkiä lakkaa. Yksi kerros ei peittänyt paljoa yhtään. Siitä tuli vain ihan ohut vaalea kerros. Laitoin suunnilleen kolme kerrosta niin peitti hyvin. Valkomustia kukkasia ja pieniä valkoisia pisteitä. Ei ehkä kauhean onnsituneet kynnet, mutta ihan kivat.:)

tiistai 7. helmikuuta 2012

Ostoksia




 Ostin muutaman uuden lakan. Aluksi mun oli tarkoitus käydä ostamassa tuo pellkkä pinkki, kun vanha saman värinen on loppu. Mukaan lähtikin myös nuo kaksi pienempää lakkaa, lähinnä myös väri tarpeen takia. Kaikki lakat seppälästä. Wild Mild 2.95€ ja miss selene lakat 1.95€ kplAjattelin huomenna lakata uudet kynnet. Jotain vähän "kesäistä" tekisi mieli tehdä, esim.kukkasia tms. hmm..:)

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Uusi lakka ja pientä höpinää



Lauantaina kävin kirpputorilla ja siellä oli joku ilmeisesti jonkun kaupan tms.pitämä pöytä, jossa oli meikkejä ja kynsilakkoja yms. Lakat olivat todella halpoja, mutta ylitin itseni ja ostin vain yhden! Tämä ihanuus maksoi vain yhden euron, joten se oli pakko ostaa. Kuvissa tämä lakka näyttää vähän erilaiselta mitä oikeasti on. Oikeasti tämä on ehkä hitusen vaaleampaa ja kimaltavampaa. Kuvissa ei näytä yhtä hienolta...

Uusia lakkauksia en tiedä millon teen, kun koulujutut painavat päälle tällä hetkellä.. Huomiseksi olisi maantiedon työ kolmesta euroopan valtiosta ja äidinkielen tunnilla saatu kirja luettuna.. Tiistaiksi äidinkielen kirjoitelma, Keskiviikkona terveystiedon koe, viikolla pikku testejä ja sanakokeita. Ensi viikolla englanninkoe yms.. Huh.Aika paljon kaikkea..Ensin työ, sitten huvi. Niinhän se menee.. En blogia laimilyödä halua, mutta koulujutut menee etusijalle.  En  vielä tiedä milloin teen uudet kynnet, eikä ole mitään suunnitteilla, mutta kun aikaiseksi saan ni kuvia laitan tulemaan.